Promosi domain name .my dengan hanya berharga RM35 setahun

Promosi Domain Name .MyAssalamualaikum dan salam sejahtera. Ketika saya mengunjungi syarikat web hosting saya iaitu cynetstudio.com, saya ternampak promosi yang amat berbaloi-baloi iaitu pendaftaran domain .my hanyalah hanya Rm35 setahun. Promosi ini termasuk domain untuk .com.my, .net.my, org.my dan .my. Harga asal domain-domain ini adalah sekurang-kurangnya Rm80. Jadi, anda akan mendapat penjimatan sekurang-kurangnya 50%. Untuk lebih diskaun, gunakan kupon diskaun ini ketika anda mendaftar dengan CynetStudio “IA-768E”, maka anda akan mendapatkan lebih penjimatan dalam setiap pembelian di CynetStudio.

Muhdsyafiq.com telah menggunakan web hosting dan domain dari Cynet Studio sejak dari tahun 2007 lagi. Cynet Studio memang mementingkan kualiti dan khidmat pelanggan yang baik. Harga perkhidmatan juga amat berpatutan berbanding dengan syarikat web hosting lain.Uniknya disini, Cynet Studio menawarkan web hosting dengan cara “custom”, iaitu pelanggan boleh memilih sendiri harga web hosting anda berdasarkan feature yang anda pilih.

Jadi, rebutlah peluang ini untuk mendapatkan domain name .MY dengan harga promosi, RM35 sahaja. Promosi ini hanya sehingga 31 June 2010 sahaja. Cepat sebelum terlambat

Related Posts with Thumbnails

7 thoughts on “Promosi domain name .my dengan hanya berharga RM35 setahun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *